- Розпродано

(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Агар Клиглера (Double sugar iron agar) - це поживна середа, яка використовується для виявлення та диференціації грам-негативних мікроорганізмів за їх здатністю розщеплювати глюкозу та лактозу і виділяти газ.
Агар Клиглера містить ферменти та індикатори, які дозволяють виявити присутність мікроорганізмів, що спроможні розщеплювати цукри та продукти їхнього метаболізму. Ця середа використовується в мікробіологічних дослідженнях, особливо при визначенні метаболізму грам-негативних бактерій.
Агар Клиглера має гранульовану консистенцію, що полегшує його розчинення у воді або поживних середах.
Щоб використовувати агар Клиглера, необхідно його розчинити у воді або поживних середах у відповідних пропорціях. Додайте специфічні добавки (якщо необхідно) та підготуйте середу для інокуляції мікроорганізмами. Інкубуйте петрі-пластинки або інші посудини з агаром Клиглера протягом встановленого часу та при необхідних умовах.
Після інкубації, спостерігайте за змінами кольору та фізичними характеристиками середи для визначення метаболізму грам-негативних бактерій.
Агар Клиглера є незамінним інструментом для дослідників, які працюють у мікробіологічних лабораторіях та вивчають властивості бактерій.