• Розпродано
Агар Кліглера (Двохцукровий залізний агар за Кліглером), 500 г
search
  • Агар Кліглера (Двохцукровий залізний агар за Кліглером), 500 г

Агар Кліглера (Двохцукровий залізний агар за Кліглером), 500 г

10 770,63 ₴
з податком
Кількість
Розпродано

Модифікація:
expand_more
Full view
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Агар Клиглера (Double sugar iron agar acc.to KLIGLER), 500 г

Опис

Агар Клиглера (Double sugar iron agar) - це поживна середа, яка використовується для виявлення та диференціації грам-негативних мікроорганізмів за їх здатністю розщеплювати глюкозу та лактозу і виділяти газ.

Агар Клиглера містить ферменти та індикатори, які дозволяють виявити присутність мікроорганізмів, що спроможні розщеплювати цукри та продукти їхнього метаболізму. Ця середа використовується в мікробіологічних дослідженнях, особливо при визначенні метаболізму грам-негативних бактерій.

Агар Клиглера має гранульовану консистенцію, що полегшує його розчинення у воді або поживних середах.

Характеристики

  • Тип середи: агар Клиглера (авторецепт)
  • Обсяг: 500 г
  • Призначення: виявлення та диференціація грам-негативних мікроорганізмів
  • Гранульована консистенція для легкого розчинення

Використання

Щоб використовувати агар Клиглера, необхідно його розчинити у воді або поживних середах у відповідних пропорціях. Додайте специфічні добавки (якщо необхідно) та підготуйте середу для інокуляції мікроорганізмами. Інкубуйте петрі-пластинки або інші посудини з агаром Клиглера протягом встановленого часу та при необхідних умовах.

Після інкубації, спостерігайте за змінами кольору та фізичними характеристиками середи для визначення метаболізму грам-негативних бактерій.

Агар Клиглера є незамінним інструментом для дослідників, які працюють у мікробіологічних лабораторіях та вивчають властивості бактерій.

000217600
Новий
Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.