• Розпродано
Пептон (триптон) для мікробіології (панкреатичний гідролізат казеїну), 500 г - Пептон (триптон) для мікробіології (пігул колаген
search
  • Пептон (триптон) для мікробіології (панкреатичний гідролізат казеїну), 500 г - Пептон (триптон) для мікробіології (пігул колаген

Пептон (триптон) для мікробіології (панкреатичний гідролізат казеїну), 500 г - Пептон (триптон) для мікробіології (пігул колаген

10 254,06 ₴
з податком
Кількість
Розпродано

Модифікація:
expand_more
Full view
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Опис товару Пептон (триптон) для мікробіології (панкреатичний гідролізат казеїну), 500 г

Пептон (триптон) для мікробіології - це панкреатичний гідролізат казеїну, який використовується в мікробіологічних дослідженнях. Виготовляється з високоякісного природного казеїну, який піддається гідролізу за допомогою панкреатичних ферментів.

Цей продукт має високий рівень біологічної цінності та забезпечує оптимальні умови для росту та розмноження мікроорганізмів. Він містить спектр амінокислот, необхідних для синтезу білків, а також вуглеводи, жири, вітаміни та мікроелементи.

Пептон (триптон) для мікробіології є важливим компонентом у складі поживних середовищ для культивування та ідентифікації мікроорганізмів. Він дозволяє отримати оптимальний ріст та розвиток бактерій, грибів та інших мікроорганізмів.

Цей продукт поставляється у формі порошку, який легко розчиняється у воді. Поліпшена формула забезпечує швидке розчинення порошку та запобігає утворенню комочків.

Пептон (триптон) для мікробіології є незамінним інгредієнтом для лабораторних досліджень, виробництва мікробіологічних препаратів та інших біотехнологічних застосувань.

Купуючи Пептон (триптон) для мікробіології, ви отримуєте високоякісний продукт, який допоможе вам в досягненні ваших наукових та виробничих цілей у галузі мікробіології.

000214690
Новий
Коментарі (0)
Наразі коментарі відсутні.